Bell Schedule

 
7:30 - 8:30
English
60 Minutes
8:30 - 9:30 Social Studies
60 Minutes
9:30 - 10:30 PE 60 Minutes
10:30-11:30 Science 60 Minutes
11:30-12:30 Math 60 Minutes
12:30-1:00 Lunch 30 Minutes
1:00-2:00 Music 60 Minutes
 
 
Instructional Minutes = 360